Sengeafsnit S8 og S5

Kaffen blev nydt ude på det lånte tæppe, - efter at solen havde skubbet disen bort, da var det at jeg fik øje på det lille spir. Et lille spir med krone på. Sengeafsnit 8 (Den lukkede)

....en af de dage, hvor jeg fik øje på det mest mærkelige, når mit blik var tomt. Det fik nærmest en betydning og jeg nærede et håb om at det sete måtte blive, det gav en form for tryghed. Sengeafsnit 8 (Den lukkede)

Kaffen blev drukket, enten inde i larmen eller ude i larmen. Men lukkede jeg øjnene, kunne jeg næsten høre stilheden, men bedst var søvnen. Sengeafsnit 8 (Den lukkede)

Sindet er ulykkeligt det er lukket inde, i det lukkede rum i den lukkede bygning et kompleks hvor bure og blomster er vidner til livets eksistens Sengeafsnit 8 (Den lukkede)

Kaffen blev "Vores Guld" - vores sidste krampagtigt følelse, til livets virkelig eksistens, her skildte vi os ikke ud, til den virkelighed, der var derude. Jeg tror, at vi forbandt kaffen med en form for almindelighed og det gav en følelse af "At vi var normale, at JEG var normal" og det på trods af, at der er mange, ganske almindelig mennesker i job, under uddannelse mv., der var at se på den lukkede. Så kaffen blev et link, til ikke at føle sig tosset, som forestillingen ofte er, for folk på den lukkede.

Dette album, er billededigte og små tanker jeg gjorde mig, da jeg var indlagt på Aalborg Psykiatrisk Sygehus, for første gang i mit liv. Fra perioden 22. Marts 2012 til 7. Juni 2012. 

Zoom ud (tryk på fuldskærm) for at få en større læseoplevelse. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 02:58

Hej Annette, - det er jeg glad for at høre, tak skal du have.

...
24.06 | 02:48

Hvor er det spændende at besøge din side. Flot flot arbejde.

...
23.06 | 20:37

Kære Rikke, det må være på grund af Sankt Hans, at det hekseskud, eller måske vatpindene i virkeligheden er små Sankt Hans hekse.
Knus herfra

...
19.06 | 22:57

Men NÅR vi ikke skiller ad - så er dét forvirringen opstår. Eller måske, er det fordi vi har for travlt.

...
Du kan lide denne side