De pastelgrønne vatpinde

De fås i pastel grønne, blå, hvide, rosafarvede, jeg købte de grønne, for jeg synes det var længe siden vi sidst havde haft dem.  Men bedst vil være de hvide, for de vil stå bedre til de øvrige kedelige farver. Nu er de grønne ligesom prikken over i’et, iøjefaldende og på en måde irriterende, men det skal jeg ikke lade mig gå på ad, for de er bare til snavset i det indre.

En dag skulle de i brug, men da jeg ville tage æsken, var de ikke at se, - havde jeg ikke købt, men kun tænkt, jo, der var de, lige dér hvor jeg havde tabt dem. Egentlig må de ikke bruges, siges dér, men hvad ved jeg, jeg har altid brugt dem. Jeg er ikke fancy og går til læge og får skyllet ud, det kan jeg nøjes med at gøre hjemme. Jeg vil også finde det besynderligt at tage til lægen, for at skylle ud, stort som småt, for så at tage hjem igen. Næh, så kan jeg fint gør det selv.

Så jeg måtte ned og bukke, det føles som en hel dagsrejse og da jeg kom ned, kunne jeg se gulvet trængte til at blive vasket. Jeg prustede og stønnede, som en tyr i brunst, jeg tabte helt vejret, helt ung og i form, det kan jeg næppe kaldes, men kroppens sener er da heldigvis stadig funktionsdygtig, men det er ikke nemt at fylde år og se bagdelen vokse.

Men der ligger de så, vatpindene, tætpakket, temmelig mange og ikke én skiller sig fra de andre. Det må være kedeligt, men på den anden side, så matcher de hele komplottet. Nu fik jeg rejst mig igen, det er godt at være på tur, ude godt, men hjemme bedst. Men ikke alt er som det skal være, for hele aspektet omkring de skide vatpinde, har nu givet mig hekseskud.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Birthe Aela Faarvang | Svar 23.06.2012 20.37

Kære Rikke, det må være på grund af Sankt Hans, at det hekseskud, eller måske vatpindene i virkeligheden er små Sankt Hans hekse.
Knus herfra

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 02:58

Hej Annette, - det er jeg glad for at høre, tak skal du have.

...
24.06 | 02:48

Hvor er det spændende at besøge din side. Flot flot arbejde.

...
23.06 | 20:37

Kære Rikke, det må være på grund af Sankt Hans, at det hekseskud, eller måske vatpindene i virkeligheden er små Sankt Hans hekse.
Knus herfra

...
19.06 | 22:57

Men NÅR vi ikke skiller ad - så er dét forvirringen opstår. Eller måske, er det fordi vi har for travlt.

...
Du kan lide denne side