Melankoliens smukke toner

Jeg har været nede og bide i græsset eller var det græsset der bed i mig. Det ved jeg faktisk ikke, men vi indgik et kompromis, græsset blev og jeg rejste mig.

Jeg tror ikke jeg har nået knæhøjde endnu, det kommer vel. De dage kommer og går, og så går jeg med. Men ikke altid har mine fødder de positive hensigter, men jeg ser det ikke før jeg er i øjenhøjde med græsset. Og så er det for sent. Så er det jeg tænker; "Nu hvor jeg er her.., ja, så kan jeg ligeså godt blive her et stykke tid."

Solen er ikke at se, men til gengæld er der en masse briller. Jeg kan se det er længe siden der har været en vinduespudser forbi, for alle glassene er tonede. Det kan ikke hjælpe at pudse, for her ingen klud, ej heller vand. Der er kun mig, rødderne fra græsset og de tonede glas.

Men hvis jeg går længere ind, så kan jeg høre de mest fortryllende toner, det er den smukke melankoli. Så bliver jeg grebet af tungsindigheden, at jeg intet ænser, udover de smukke svævende toner. Jeg ville ønske du var her, så du kunne høre og mærke melankoliens omsluttende arme.

Hvis ikke jeg kendte til dette sted, så ville jeg aldrig have fået vished om, at det som vi løber fra, som vi prøver at skjule bag nervesvækkede smil, at det ville rumme så meget skønhed, en så dyb og mørk fylde, af smukke fortryllende toner.

Men dagene går og jeg går med, og med vemod i hjertet, vender vi om, fødderne og jeg. Jeg ville ønske jeg kunne tage den smukke melankoli i min lomme, bare en lille smule og derefter lade de fortryllende varme toner, sprede sig som ringe i hverdagens travle ræs. Men i toppen af græsset, hvor hverdagens forventninger venter, er der ikke plads til tungsindighed. Og det er dét, der gør livet svært.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 02:58

Hej Annette, - det er jeg glad for at høre, tak skal du have.

...
24.06 | 02:48

Hvor er det spændende at besøge din side. Flot flot arbejde.

...
23.06 | 20:37

Kære Rikke, det må være på grund af Sankt Hans, at det hekseskud, eller måske vatpindene i virkeligheden er små Sankt Hans hekse.
Knus herfra

...
19.06 | 22:57

Men NÅR vi ikke skiller ad - så er dét forvirringen opstår. Eller måske, er det fordi vi har for travlt.

...
Du kan lide denne side