Abstinens udbrud

Indbilsk entre

Jeg trækker blodkar ud med mellemgulvet. Som en vild rose, vikler årerne sig omkring mit eksistensgrundlag, suger alt foreliggende væk. Karrene gemmer på en beretning, og gør de indre baner beskidte. Trevl for trevl rives blodkarrene ud, som må destrueres. Maveregionen er som et stort åbent krater, det foreliggende, fremvæksten, føden, og fortiden bliver flænset op, der er blod overalt i rummet. Jeg mærker selvtilfredsheden skulpe langs gulvpanelerne, og jo mere jeg river og flår, jo tættere kommer selvtilfredsheden, på trods af stærk indre modvilje.

Jeg fornemmer en lysning i min hals, og den prøver jeg nu at pejle ind efter, i håb om at mit åndedrag, vil blive lettere at trække. Indbildskheden synes lige nu at være min forudsætning for at overleve. Den ellers så før, fjendtlige indbildskhed, er altså nu, den som gør min utålelig tilstand udholdelig. Mine øjne gør ondt, det svier og prikker, og lyset føles som en svejseflamme. Jeg står på grænsen til at ville dø og leve. En skærende smerte mærkes i, og omkring min mave, og snot og tåre står ud af mine ansigtsåbninger. Selvtilfredsheden og indbildskheden flettes i blod. En kamp er begyndt.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 02:58

Hej Annette, - det er jeg glad for at høre, tak skal du have.

...
24.06 | 02:48

Hvor er det spændende at besøge din side. Flot flot arbejde.

...
23.06 | 20:37

Kære Rikke, det må være på grund af Sankt Hans, at det hekseskud, eller måske vatpindene i virkeligheden er små Sankt Hans hekse.
Knus herfra

...
19.06 | 22:57

Men NÅR vi ikke skiller ad - så er dét forvirringen opstår. Eller måske, er det fordi vi har for travlt.

...
Du kan lide denne side