Politisk justitsmord

Kollektiv hjælp til menneskeligt selvmord

Med blodskudte øjne, fastlåses hun i underskud af manglende bedreviden, men ikke desto mindre er det en realitet. Hendes sandhed, er blevet gjort til skamme. Hendes fængslende ord, er blevet slået ihjel. Et folk har læst, et folk har dannet mening, et folk har valgt, og skiftet side. Vil de også blive beskyldt for deres sandhed, den sandhed som de tror på, den sandhed som danner rammen for deres grundvold!?  Vil de også blive mødt med manglende bedreviden!? Blive udsat for lukkede døre!? Blive udsat for overstatslige overgreb!? Vil de blive dopet med apatiske sprøjter, lagt i spændetrøje, for den sandhed der er blevet bragt for døre, døre som nu er blevet forseglet, og som med magt, bliver holdt i. Vil de!?

Hun vil. Hun vil atter blive indlagt. Igen som før. Igen med overstatslige overgreb. Ganske som hun ytrede sig, blev hun afskediget fra hendes stilling. De reelle omstændigheder blev gjort til skamme. Og de politiske partier tog deres mundkurve på. Sandheden havde set dagens lys, for sidste gang.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 02:58

Hej Annette, - det er jeg glad for at høre, tak skal du have.

...
24.06 | 02:48

Hvor er det spændende at besøge din side. Flot flot arbejde.

...
23.06 | 20:37

Kære Rikke, det må være på grund af Sankt Hans, at det hekseskud, eller måske vatpindene i virkeligheden er små Sankt Hans hekse.
Knus herfra

...
19.06 | 22:57

Men NÅR vi ikke skiller ad - så er dét forvirringen opstår. Eller måske, er det fordi vi har for travlt.

...
Du kan lide denne side